28 Ekim 2013 Pazartesi

Fark Yaratan Kot Ceket Modelleri


Merhaba sevgili takipçiler. Keyifler yerindedir umarım. Havalar geçtiğimiz hafta iyi gitti ama aman dikkat. Tam hastalık havası dedikleri yanar döner havalardan. Güneşli olduğunda t-shirt giydiren, gölgede üşüten bir hava var. Kış kapıda ama güneşli günlerin tadını iyi çıkarma fırsatınız olmuşdur umarım. Neyse bu günlerde kot ceket modellerimizi de bol bol kullanmışızdır gene. T-shirt modelleri ile kombinlediğimiz kot ceketlerimiz için son günler bunlar. Bir süre daha kalın kazak modelleri ile giymeye devam ederiz ama sonrasında bahara kadar biraz ara vermek zorunda kalabiliriz. Ya da iç mekanlarda giyebiliriz. Bu sebeple aslında kış döneminde en güzel kot ceket modellerini indirimli bulmakta bizim şansımız olsun. Hadi o zaman beğendiğim birkaç kot ceket modeli ile devam edelim bugün.

Motorcu Tarz Kot Ceket

Biker model de denilen ceket modellerine bu sene pek rastlar olduk. Tarz kombinler yapmak istiyorsanız, stil önerilerine kulak verin bu tarz bir ceket edinin derim. Özellikle deri ceket modellerinde kullanılan bu modeli son dönem kot ceket modellerini bırakın buklet ceketlerle abiye elbise kombinlerinde bile gördüm. Yani kullanım yelpazesi ceket modelinin türüne ve kombine göre oldukça geniş. Biz biker tarz kot ceket modellerine bir göz atalım beraber. Koton'da bu tarz bir ceketi 80TL'ya bulabilirsiniz. Mango'da Motorcu tarzı boyalı bir kot mont 130 TL. Yine Mango'da yıkanmış denim aynı tarzda bir montu 110 TL'ye alabilirsiniz. Bu tipte kot ceket modellerini hem pantolon kombinleri hem de etek ve elbiselerle rahatça kombinleyebilirsiniz. En basiti t-shirt modellerinden biri ile kot kombinleri yapmak heralde. İster pantolon modasının yeni trendi yüksek bel jean modellerinden biriyle kombin yapın, ister tek parça bir elbise ile. Ben bu tip ceket modellerinin taylarla kullanımını da seviyorum. Tayt üstüne sonbahar modasına uygun trend t-shirt modellerinden biri ile ister sneakers ayakkabılardan kullanın ister bootie modellerini tercih edin. Uzun etek kombinleri de ayrı bir güzel oluyor geçen yazımda da paylaştığım gibi. Bu sene maxi etekler moda zaten biliyorsunuz. Uzun etek fiyatları Mudo ya da Batik'te indirimli ürünleri tercih ederseniz 40TL'den başlıyor. Bir dahaki bahara yatırım için indirimleri kaçırmayın derim.

Deri Kot Ceket

Sizlere bahsetmek istediğim bir başka modelde Mudo'da gördüğüm deri kot ceket modeli. Aslı kot ceket olan bu ceketin omuz ve kollarında deri detaylar var. Bu cekette biker tarzda bir ceket. Koyu renk jean pantolonlarla ya da siyah pantolon kombinleri ile kullanmanız mümkün olduğu gibi bence deri tayt ve ya deri kalem etekle de çok stil kombinler yapabilirsiniz. Giyersiniz altına siyah deri bir kalem etek, üstüne baskılı t-shirt modellerinden biri, ayağınıza stiletto tarzı bordo bir ayakkabı. Çanta modellerinden de siyah portföy bir çanta alırsınız, gece bir parti ya da davete çok rahat katılabilirsiniz bence. Ya da siyah deri bir tayt üstüne uzun abiye trendlerinde bluz modellerinden biri ayağınıza şık bootie modellerinden biri ile yine tarz kombinlere örnek oluşturmuş olabilirsiniz. Eğer bu ceketi ve deri taytınızı günlük kombinlerde kullanmak istiyorsanız ayakkabı modellerinde postal tarzı düz botları tercih edebilirsiniz.
Bugünde farklı kot ceket modellerinden bahsettim sizi. Bunlarla yapılabilecek kombinler hakkında fikir verdim. Umarım yararlı bilgiler olmuştur sizin için. O zaman bugünlükte bu kadar demenin vakti geldi. En kısa zamanda görüşmek üzere. Hoşçakalın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder