4 Ekim 2013 Cuma

Kot Ceket Çılgınlığı!

Merhaba sevgili arkadaşlar! Nasılsınız? Ben çok iyiyim ve soğuk havalarda donsam da yeni sezon için çok heyecanlıyım. Yeni sezonda yine kotların çılgınlığına bırakacağız kendimizi ve konumuz ceket modelleri arasından belki de en çok tercih ettiğimiz kot ceketler. Kot kumaşı gerçekten çok rahat ve her şeyle kombini çok kolay, bu nedenle her yaş, her tarz ve her kesimden insan sıklıkla kullanıyor kot ceketleri. Sonbaharda da; kalın kazak ve hırkalarla kombinlyebiliriz kot ceketlerimizi. Kış gelmeden biraz acele edelim ama, çünkü kışın pek giyemeyeceğiz :(

Kot Ceket Kombinleri


Kolları deri olan bu kot ceketi sonbaharın gözde renklerinden olan kahverengi tonları ile birleştiren bir kombin var karşımızda. Fötr şapka, topuklu botlar ve çok popüler olan hayvan baskılarından zebra derisi desenli bir bluz tercih edilmiş. Bu kot ceketi; camel rengi Caterpillar botlar, kahverengi tayt ve krem rengi salaş bir kazak ile kombinleyebilirsiniz. Daha şık bir kombin için ise; bej rengi bir bandaj elbise, taba rengi topuklu ayakkabılar ve krem rengi bir portföy çanta tercih edebilirsiniz. Şeftali tonlarında bir makyaj yapmayı da unutmayın!

Kot Ceket Modelleri

Mudo Beyaz Kot Ceket


Mudo Beyaz Kot Ceket
139 TL
69.95 TL

Kotta açık renk sevenler için Mudo’dan beyaz kot ceket! Pudra rengi bir skinny kot pantolon, bordo bir el çantası, krem rengi topuklu botlar ve yine krem rengi hırka ile kombinleyebilirsiniz. Böylece soft renklerden oluşmuş yumuşak bir görünüm sağlarsınız. Mint yeşili örgü kazak, bordo kumaş pantolon ve turkuaz topuklu ayakkabılar ile de tatlı bir stil elde edebilirsiniz.

Forever New Lennie Kot Ceket


Forever New Lennie Kot Ceket
149.9 TL
104.95 TL

Daha uzun kot ceketlerden hoşlanıyorsanız, buyurun size Forever New’dan harika bir kot ceket! Bu kot ceketi; baskılı bir tunik, deri tayt ve botlar ile giyebilirsiniz. Ya da siyah mini etek, bilekte Nike spor ayakkabılar ve bol bir triko kazak ile farklı bir stil elde edebilirsiniz.

H&M Kot Ceket


H&M Kot Ceket
129 TL

Daha koyu renk ve yıkaması farklı olan bir kot ceket de H&M’den geliyor. İsveç asıllı bu marka sizi soğuktan korumayacak da kim koruyacak! Bu kot ceketi soğuk havalarda rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Yırtık kot pantolon ve sweatshirt ile kombinleyebilirsiniz mesela. Atkınızı ve berenizi de aldığınız zaman soğuk size işlemeyecek!


Şimdilik bu kadar kızlar, tekrar görüşeceğiz. Hoşça kalın! :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder