14 Ekim 2013 Pazartesi

Kot Ceket ile Sonbahar Kış Modası

Merhaba kızlar. Nasıl keyifler? havalar ısındı gene keyifler yerine geldi. Bir ara nasıl soğudu da kış geldi sandık. En azından ay sonuna kadar havalar iyiymiş haberini aldık. Ama eninde sonunda gelecek kış, gün gün yaklaşıyor. O zaman acele edelim de kot ceketlerimiz ve kombinlerine doyalım. Kış modasında da kullanmak mümkün aslında. Arabayla çıktığımız, fazla dışarıda soğukta gezmediğimiz günlerde kullanabiliriz. Bir de bir ara içi kürklü, sıcacık tutan kot ceket modelleri vardı. Bu ceket markaları olarakta direkt Levi's geliyor aklıma. Bu tür bir kot ceketimiz var ise yine kış modası kullanmak mümkün. Ama gelin biz bugün sonbahar daha bitmeden sonbahara dair kombinlerden konuşmaya devam edelim.
Uzun Etek Kot Ceket İkilisi
Kot ceket modellerinin kullanımları hakkında önceki yazılarda bir çok örnek verdik. Double denim trendi ile yapılan sadece kot kombinler var mesela. Sonra skinny pantolonlar, elbiseler ve eteklerle yapılan kot ceket modasından örnek kombinler var. Ben bugün en çok sevdiğim kombin olan uzun etek ile kot kombinlere değinmek istiyorum. Sonbahar kış modasında en beğendiğim moda kombinler arasındalar.
Maxi boy etekler bu sene moda. Mini etek modellerinin modası hiç geçmez ama maxi etekler de ayrı bir güzeldir. Özellikle de pileli etekler senenin önde gelen trendlerinden. Günlük kombinlerde, arkadaşlar buluşmalarında, alışverişte ve üniversite kıyafet kombinlerinde oldukça rahat kullanılabiliyorlar. Mesela çok basit uzun altı pembe üstü lacivert maxi boy pileli bir eteği, lacivert kolsuz bir t-shirt ile kombinleyip, üzerine kısa fermuarlı bir ceket giyebilirsiniz. Burada önemli nokta uzun etek ile kısa ceket kullanımı. Ayağınıza da 2013 kış modası ayakkabı modellerinden bilekte düz tokalı kahverengi bir bot. Sportif tarzda çok rahat ve şık bir kombin.  Bu kombini fötr bir şapka ya da şal ile tamamlamakta mümkün. Artık detaylar ile kombinlerdeki yaratacılık size kalmış. Bu tarz V fermuar gelen kısa kot ceket Mango ya da Forever New markalarında bulabilirsiniz. Ceket fiyatları da yaklaşık 60TL-80TL arası değişecektir.
Bu seferde sonbaharda konser kombinlerinden bir örnek vermek gerekir ise kot ceket kullanmak doğru bir tercih olacaktır. Aslında günlük kombin örneklerinden ama ben bu tür kombinleri konserlere çok yakıştırıyorum. Siyah pileli yine uzun bir etek, üzerine Mango kırmızı bir büstiyer. Boyunda püsküllü siyah bir şal. Üstte kot ceket mdoellerinden klasik eskitilmiş görünümlü dar kesim bir kot ceket. Ceket markalarından yine Mango kullanılıyor.Fiyatı da 60TL. Ayakkabı modellerinden kombinde hava müsait ise hala kırmızı Supergalarınızı giyebilirsiniz. Bu kombin daha serin havalar için kırmızı bir balıkçı yaka kazak ve siyah kalın topuklu bağcıklı bootie modellerinden biriyle tamamlanabilir. Spor ayakkabı tercih ettiyseniz çanta olarakta siyah bir longchamp sırt çantası kombini tamamlayacaktır. Yok topuklu botlarla giyecekseniz, bence büyük bir deri el çantası hoş olacaktır.
Kot ceket modelleri ile kot kombinler yapmak için çok alternatifiniz var. Blogda da bunlara sık sık değiniyoruz. Ne demiştik kot ceket sevdası bitmez. O zaman bir sonraki yazıya kadar merakta kalın, takipte kalın...Ee bir de hoşçakalın...


Rockn Coke Festivali Kombin bu


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder